Ah men shoo

KOm hem från stallet för kanske två timmar sedan och har ätit middag och dushat och nu är jag precis klar, så ska snart åka och hämta tessan vid rinkeby korset och sedan kanske träffa våra ny homies. Hahaha. Hinner inte skriva så mycket mer för måste börja rulla med moppen, haha. Man känner sig fan som 15 när man åker moppe nu igen, men det är ett bra färdmedel, haha(va vuxet det lät...) Aja! PEACE



perezj

Diggar denna tjejs blogg som fan! Älskar hennes bilder också. Hon skriver inget specielt som alla andra typ men ändå bättre, vet inte hur men bara e så, pluss hennes bilder e sjukt fina på henne och på andra "proffs" bilder!
AJA, diggar henne iallafalla.



http://perezj.se/ 


Nej men seriöst!

Nej, nu ska ja börja skirva. Skolan har börjat, jag har min kamera och överföringssladd och laddare så har inga bortförklringar!

aa, blev inget mer än sågär. Kommer inte på ngt just nu. Men starx så

PEACE

Back

Så, nu tänkte jag börja blogga igen. Typ mest för min egen skull. SOm jag sagt förut, när ja inte skriver så kommer jag på massor men när jag e igång med skrivandet så kommer jga inte på något. Men men, ska försöka nu!

Starx ska ja till stallet och hämta hästen och sen åka in till valla för att då börja med min monté licens. Har ju skaffat ny häst till det som heter Teddybear (kallas teddan). Kommer bli skit kul tror jag men kommer bli tufft! Men jag står ut!
ska försöka ta lite bilder, men e inte säker på att min syrra ställer upp på att ta ngr, hehe!

PEACE

Snabbt inägg

Blir ett kort inlägg! Ska göra mig i ordning nu och sedan åka in mot ung08 för att se Medina! Svenska hiphop sjunger dom och dom är riktigt bra. Tycker ja då!

Men ska börja röra mig mot badrummet (haha, som att jag bodde i värsta slottet!) och fixa mig!

PEACE


ung08

Nu ska ja in till ung08 med tessan. Haha, skulle igentligen jobbat men orkade inte (lat ja vet) men detta är endå roligare och man ska ju leva livet på den roliga sidan så varför inte lixom?!

Nu ska pappa skjussa mig till tessan, hörs efter!

PEACE

T.I / Zac Efron





Vem Skulle Ni Välja?

Själv skulle ja välja T.I men det är så min smak är! haha

Trött

Hej.

Gud vad jag är trött. Har jobbat idag som vanligt. Och efter det åkte jag med Tessan och hennes mamma och syster och bada. Det var kul men det blev kallt snabbt så då gick ja till dushen, sån vekling som ja e, hehe. Ska inte jobba imorgon. För det första så ska jag hämta en ny häst med mamma ikväll kl halv 12 inne på solvalla och sen så ska ja ta spruta imrgon för min allergi. Men de ska ja inte först vid lunch så skulle ju kunnat gå men pallar inte eftersom ja kommer ju inte komma hem först strax vi ett inatt! Men ska jobba onsdag fast bara halv dag för ska in på ung08 på kvällen och sen fredag, sen so long jobb! haha
Ne, ska äta ngt nu inna vi åker mot solvalla om ca en timme!

Peace and Love


Mami got an ass like a donkey

Kom inte på¨ngn rubrik som vanligt...!

Nu e ja hemma igen. Var och bada igård med Rikard, Tessan och hennes brorsa i eriksdalsbadet. Det var jätte kul även fast det tog ett tag för att oss komma dit, pga lite strul. Men vi hade kul ändå. Efter det så åkte jag till mormor för middag, sedan vid 9 åkte jag hem till tessan, sen drog vi ut och träffa lite kompisar. Sen vi halv ett åkte jag hem till Curri för att sova, för jag och mamma skulle åka och släppa henne vid centralen så det gjorde jag i morse. Men nu e ja hemme och ska duscha, sen har jag ingen aning om vad ja ska göra. Kanske blir en tripp till stan för att trycka tröjor och köpa hem lite smink!

PEACE

God Natt

N ska jag gå och lägga mig. Lite tidigt kanske, men ska ju upp kl 6 imrogn bitti ovh sen till jobbet. Efter jobbet  vid 4 så måste jag hem och hoppa in i duschen och sen vid halv 6 så ska vi på middag hos mormor och fita curri, och sen blir det bowling. ska ju upp kl 6 igen på fredag morgon för att jobba igen, så det blir ingen sen kväll imron. Men nu ska ja borsta tänderna, sen hopp i sängen!

Peace


Visby, vecka 29!

!

Ojojojojoj, vad man kan ha kul:D?!

Olle

Jaa, en udda rubrik, men kommer fan inte på ngt bättre.

Imorgon fyller min bästa kompis 18! Vi ska ut med ngr kompisar och spela bowling imorgon och sen på fredag ska hon ut med ngr andra kompisar. Jag är ju inte 18 så hon ska ut med ngr andra kompisar till oss. Båda två tycker det kommer bli tråkigt, då vi alltid har gjort allt tillsammans! men men. Ska hitta på ngt i stan mella kl 23-01 på fredag kväll, så ngn som har lusta att hålls mig sällskap, haha??

ska ut och ta en cigg. Skriver senare!

Peace


Bree


hemma

Hej hej,

Nu e jag hemma, eller har vart hemma i typ 2 timmar, men har dushat och lite såntdär. Just nu ska ja snart fixa middag, och sen vet jag inte vad ja ska gör. Man kan fan inte göra så mycket när man ska upp kl 6 nästa dag. Men men!

Har också hittat sladden till min kamera så nu kan det bli mer bilder, och nyare bilder! Woho.... Men nu kurrar det riktigt ordentligt i magen så ska fixa midda nu!
Peace And Love



Oseriös men rolig bild, Haha'!

ingenting kan bli vad det var


saker e knas

E hemma just nu. I helgen så har jag varit med tessan och hennes familj på skara sommarland. Hur skönt som helst. Struntade i jobbet idag också för har så jäkla ont i ryggen, och är riktigt sliten, men det är ju bara bita ihop, ska dit imorgon dock, men jag gö detta jobb enbart för pengarna. Inte för att jag igentligen behöver dom, men det är ju alltid lite kul att ha extra pengar som man kan göra vad som helst för. Ska ut och ta en cigg nu, och sedan hoppa in i dushen. Skriver senare!

Peace!

RSS 2.0