Länge sedan

Oj, nu var det länge sedan. Har haft ganska mycket att göra. Eller nej, inte igentligen men det känns som det iallfall. Men vad ska alla gör ikväll. Jag ska iallfall bowla med Curii och Emanuel. Det kommer nog bli kul för man kan verkligen roa sig när man är med dom.

Vad har jag gjort idag då? Joo jag har vart i stallet sedan kl 10 och kom hem vid 3 ungefär... Har ju fått en ny pålle som jag börjar sätt igång och det är verkligen hur kul som helst. Men nu måste jag in i dushen för sen ska jag sminka mig och sen har jag sagt att jag kan laga maten... men det är tacos så det är lungt! Skriver innan jag drar<3


skolan

Sitter just nu i skolan för har inte längre någon APU. Igår var jag med tessan, Malin och Emanuel på UF mässan och det var kul. Såg kissie, Kenza och Amir. Amir var trevlig och tyckte det var kul när Malin ville ta kort med honom. Kissi kolla verkligen snett och tänkte säkert varför vill dom inte ha kort med mig?! haha. Och kenza var snyggare i verkligheten och hon ser mycket smalare ut i verkligehetn också. Men hon verkar trevlig hon med. Men kissie gillar ja inte! Tillbaka till skolarbete?!

Malin och Amir.

kolla in denna länk om du vill se hur kissies pojkvän ser ut.....

http://nightfalls.blogg.se/2009/february/kissies-pojkvan-erik.html#comment

kolla in denna länk om du vill se hur kissies pojkvän ser ut.....

http://nightfalls.blogg.se/2009/february/kissies-pojkvan-erik.html#comment

Söndag

Söndag idag och det innebär One Three Hill som jag kollar på just nu och sedan blir det Gossip Girl! Really Lovely! Det är det bästa och det man längtar till på hela söndagen. Känner att jag aldrig kommer bli frisk. Jag har ont i hela kroppen och hostar och har huvudvärk. Men ont i kroppen är nog pga en "symtom" som alla tjejor går igenom en gågn i månaden om ni fattar. Haha, dålig förklaring och dålig jämförelse. Men nu börjar Gossip Girl så nun är jag stenad framför tvn.


Bäst Serien

130209

nu åker jag till stallet så vi hörs senare. Hoppas jag inte rammlar av och typ bryter benet idag! Det är ju trotts allt Fredag den 13....


Hemma

Idag är jag också hemma från praktiken. Skönt att ta det lungt och bara lata sig en dag eller två. Vet ine vad jag ska göra idag. Så sjuk är jag inte så jag inte kan röra mig, hostar bara ganska mycket. Kanske åker och solar igen, men antagligen så åker jag tidigare till stallet än planerat. Men det är skön för då kommer jag tidigare hem. Men nu ska jag ner och äta så jag skriver senare


Köpte en ny foundtaion igår som jag ska prova. Hoppas den är bra!

Ny Dushad

Just nu sitter jag här och är ny dushad och har smörjt in mig i en väldofftande lotion. Har inte skrivit så mycket på ett tag men det är för jag har vart sjuk under en längre tid och har haft mycket att göra.

Var inte på praktiken ida för jag känner att jag börjar bli smått sjuk igen. Jag lär mig aldrig aldrig att stanna hemma tills jag är helt sjuk. Jag kände att jag började bli dålig i fredags och sen på lördagen och söndagen var jag som död och sen på måndagen så mådde jag lite lite bättre men inte bra och sen på tisdagen så går jag till praktiken för att jag måde lite bättre och nu känner jag att jag börjar bli sjuk igen. Det är för att jag aldrig är hemma tills jag är frisk. Men som tur är så är det ju helg snart så då får jag vila för ska inte göra ngt specielt utom att vara med älsklingen på lördagen. Idag så när jag var hemma så passa jag på att gå och sola lite. Det är så skönt att ligga där för då kan jag passa på att slappna av och ta det lungt i 30 min samtidigt som jag blir brun och fräsh. Men nu ska jag göra ngr Apu uppgifter så skriver kanske sen.


Praktik

Sitter just nu i soffan och bara tar det lungt. Känner att jag mår bättre nu efter jag har ätit ordentligt på två dagar. Jag tappar verkligen mat lusten när jag är sjuk. Det ända jag har ätit på två dagar nu är en macka och en apelsin så det här var första gången jag åt ordentligt.

Har legat i soffan hela dagen idag. Vaknade kl 9 och låg i soffan till kl 4 sen dushade jag sen åkte jag med mamma och köpte kina mat och nu ligger jag i soffan igen. Måste bli frisk inför praktiken imorgon för måste verkligen gå. Så nu ska jag hälla i mig hostmedicin, alevedon och ska dricka lite te också sen ska jag sova.
Skriver imorgon för ska snart sova nu
/kramar Erica


Sjukling

Vi åkte hem till Äsklingen igårkväll. Blev lättare så kännde jag eftersom jag skulle åkte till stallet och bussen går ifrån där han bor ungefär. Men det blev inget stall. Curri tog dom själv idag pga jag är så sjuk. Hostar, har lite feber, fryser sammtidigt som jag svettas och är trött, men kan inte sova för så fort jag lägger mig ner så får jag ont i magen. Vet inte varför.
Just nu sitter jag i sägen med choklad, vindruvor och kollar på top modell på datan. Det kanske hjälper....? 

Ska nu kolla vidare på top model så skriver jag senare.

Sjuk

Jag orkar inte med att vara sjuk. Jag som skulle ha myskväll med älsklingen och imorgon åka till stan. Det är inte så mysigt att sitta och snyta sig och sitta och hosta hela tiden. Och sen får jag se om jag pallar stan imorgon, men det får jag se när jag vaknar imorgon!  Men nu ska jag och Emanuel diskutera vidare vart vi ska sova! Här hos mig eller hoss honom! Skriver senare så får ni se då vart jag är!


Skolan

Just nu sitter jag i skolan. Sitter och snorar ochh nyser ganska mycket och längart till lunchen om en timma. Känner att jag börjar bli sjuk men som tur är ska jag inte göra ngt specielt i helgen. Idag ska jag till stallet efter skolan sen ska jag bara vara hemma med älsklingen. Så det blir skönt. Ne, nu måste jag gå och snyta mig.

Tipset som alla vill ha!? Eller?

http://teessann.blogg.se/ har nu tävling och lottar ut den helt nya SATC-box som innehåller alla sex säsongerna. Allas dröm som inte har den. Iallfall min!


katrin zytomierska

ATT HON ORKAR! Måste ju va jobbigt att gå runt och tycka så illa om folk som hon gör... usch! Skulle skämmas om jag betedde mig som henne. Klippet om hur hon tycker en massa om Blondinbella, vilken snorunge hon är som leker vuxen o.s.v Och kom ihåg då att hon INTE läser Bellas blogg, haha ganska komiskt hur hon hår sådan koll på bella! Ja tycker faktiskt inget annat är riktigt jävla synd om den bruden... Tycker det är oacceptabelt med sådant beteende, och mycket för hur hon är som person blir hon på samma gång himla ful! Japp där har ni MINA åsikter om denna skata...

God Morgon

Sitter just nu i köket med min frukost. Det ilar i den nylagade tanden så fort jag äter macor så ny äter jag 4 st yoggisar. Jag måste äta mycket för att klara mig fram till lunch, annars så bli jag jätte hungrig, trött och grinig. Och det årkar väl ingen med. Men nu ska jag äta upp för måste gå till bussen om 10 min.

Love yourself

Dagens ungdomar, och nu menar jag tjejer, blir allt mer utseendefixerade. Den stora idealen är snyggt hår, fina ögon, stora läppar, smal kurvig kropp och självklart stora bröst. Jag förstår inte vart vi tjejer fått det idealet ifrån. Alla är unika på sitt sätt varför finns den här sorts "bilden" som alla strävar efter. Visst har alla sina brister, men istället för att kolla på det man inte är nöjd med så borde man titta på det man ÄR nöjd med och främhäva det. Har du fint hår? Släpp ut det, vackra ögon? framhäv dem! Sluta klaga tjejer! Alla är vackra på sitt sätt.

The City – “The Truth Hurts”

Modeller som är sjukligt smala är ett omdiskuterat ämne nu för tiden och I det senaste avsnittet av The City tar de just upp detta. Kelly Cutrone (ägare av People's Revolution) anklagar under en fest Allie för att vara sjukligt smal och frågar henne upprepade gånger om hon verkligen mår bra, trots att de inte ens känner varandra.

Allie som är en väldigt smal modell blir såklart förolämpad och det slutar med att hon rusar ut ur rummet.  Det kan inte vara roligt att som modell få kritik av en sådan högt uppsatt och inflytelserik person som Kelly Cutrone.


Var det rätt av Kelly att kritisera Allies kropp? Och dessutom säga spydiga kommentarer som "The good thing about going to a party with models is that nobody eats."

Kolla på det senaste avsnittet här- http://www.mtv.com/ontv/dyn/the-city/series.jhtml


 Allie

Skola

Just nu sitter jag i skolan och väntar på rasten för ska åka hem då. Måste ut til stallet tidigare en vanligt för får ut vettrinär till min häst. Känner att jag är påväg att bli sjuk för har torra läppar som jag alltid får och sen har jag huvudvärk och fryser. Perfekt att bli sjuk såhär innan helgen, men det finns väl inte så mycket att göra. Men nu ska jag skriva klart om någon historisk konstig målare....


Tändläkarn

Nu är jag hemma från tandläkarn. Det är så skönta att ha det avklarat. Förut så hade jag ju tandläkar skräck så för en månader sen var det första gången på 3 år. Det kanske kan förklara en liten del varför jag hade så många hål. Men sen kan ju jag inte förneka att jag är en godis gris, haha. Men nu ska jag ärligt talat hålla efter mina tänder bättre. Ska få en super bra tandkräm som min tändläkare sa att jag måste andvända som är ganska dyr men super bra. Den tar "bort" små sóm är påvag att komma och bli större hål.


Men nu kom Älsklingen så nu ska jag vara lite social med honom, sen ska han sova här idag med:D

RSS 2.0