Bio

Ikväll blir det bio igen. Ska in och kolla på I Taket Lyser Stjärnorna. Hoppas den är bra. Jag har ju läst boken och den är super bra så får väl hoppas att filmen är bra den med. Ska inna bion åka till mormor med familjen för att äta middag och sen så drar jag in mot stan för att möta upp Curri, Tessan och Malin. Men nu ska jag hoppa in i dushen och börja göra mig ordnign för att sedan åka till mormor. Skrivfer kanske innan jag åker.



Svenska

Försov mig idag som jag skrev. Fick för mig när jag hade stängt av veckarklockan att den aldrig hade ringt men det hade den. Så kl sju kom mamma in för att fråga om jag inte skulle till skolan och då vaknade jag och då gick bussen om en halvtimme och det skulle jag aldrig hinna. Men nu e jag i skolan och hae svenska. Våran lärare berättar hur vi ska vara när vi har redovisnigar och jag som verkligen hatar det. Jag är inte blyg av mig men gillar bara inte redovisningar. Vet inte varaför...?! Men nú ska jag hänga med så jag kanske blir bättre på det!

försenad

Ojoj,  Vakna nyss och nu är jag försenad. Måste skynda mig lite nu! Puss

Ny pålle

Kom nyss hem från stallet och just nu sitter jag och äter en lite sen middag. När jag kom till stallet så böt jag om sen gick jag till ridhuste. Karianne hade gjort ording Geiro(min nya häst) åt mig så jag bara behövde hoppa upp och rida. Det var bara för att vi skulle hinna med en buss hem som hon gjorde i ordning honom. Det gick bra och rida men jag red bara i 10 min eftersom han är ny. Jag har ju bara haft honom i 6 dagar och han är bara 5 år så man får ta det lungt. Jag har tagit lite bilder på honom men jag lägger upp dom senare.
Men nu ska jag in i dushen sen hoppa i säng och ladda upp lite bilde.

Juste, Jaaaaa, Twilight var Skit bra, Verkligen as bra. LOVE IT!




Twilight

Oo gud vad bra filmen var igår. Jag har verit lite seg att gå och se den men nu var jag tvungen. Jag verkligen älskade filmen. Och han var ju så snygg. När jag har sett bilder på honom så har jag inte tygt att han är snygg men i filmen var han verkligen det. Hans starka och mystsika blickar gjorde han så snygg. Gud asså<3 Och den där delen när han kommer ut ur bilden med henne på skolgården är ju bäst. Så himla gulligt. Men nu måste jag fortsätta med att lyssna på min lärare. Hörs senare.


 Värdens bästa film

BioSöndag

Har inte skrivit på ett tag men nu skriver jag. Sitter just nu och väntar på maten och det blir revbensbjäll, Mums. 
Kl 7 ska jag in till ´Sergel för att kolla på bio med min syster´och se på Twilight. Har ju hört av typ alla att den är super bra och den ska ju snart sluta gå på ´bio så får passa på nu.

Men nu ska jag sminka mig för maten är klar om en halv timme och att sminka sig tar ju ett tag. Hoho.
/kramar Erica


The hills

Är just nu hemma hos älsklingen för at sova har ikväll. Sitter just nu och kollar på the hills på datan, and I just love it. Juste, idag kom min ny häst. Han kom i morse med en häst buss från småland så han var super trött men gud så söt han är. Han är ett halvblod på 5 år och världens charmtroll. Jag hoppas jag kommer trivas riktigt bra med honom! Jag tror faktist det. Jag fastna för honom på en gång. Så nu börjar dom vanliga rutinerna, skolan-stallet-hem(eller sova hos älsklingen) Men det är skönt för jag har hatat att inte ha ngt att göra på eftermiddagrana så det ska bli skönt.
Men nu roppar Emanuel från köket, så nu ska jag äta och fortsätta kolla på the hills.


 My favorite, Lauren Conrad

Vikt

Oj oj oj, vad det pratas om vikt på alla håll och kanter!
Vet inte varför alla pratar om det just nu, men det är väl sedan stora bloggar tar upp massa kända namn som tycker att bantning är något man måste göra om man är ca 175 och väger över 60.. Ungefär i den stilen.
Men varför?
Mest är det väl för att alla tror att allt blir så fruktansvärt mycet bättre om man väger lite för att man då får:
pojkvän, man kommer i alla kläder, alla tittar åt ens håll för man ser läcker ut när man är som smalast, men det är ju inte så det är.
Alla Killar vill inte ha stickor och verkligen inte stickor med silikonbröst..
Man kommer i kläder för att man är så otroligt smal men då kanske det är storlekt 24 i jeans, vilket inte är imponerande och att alla tittar är ju för att det finns folk som är så smala så man undrar om det verkligen är sant..

Att vara smal, träna, äta rätt och liknande är ju för att man själv ska må bra, inte för att tävla med sig själv, men så är det nu för tiden.
Jag är ganska smal själv, men det är för jag är "byggd" så. Jag kan äta hur mycket skräp mat som helst men går inte upp för det. Sen har jag super lätt för att gå ner. Det räcker med att jag är igång i stallet i tv dagar och kanske bara äter frukt till frukost i två dagar så losar jag vikt. Men jag håller mig alltid till samma vikt.
Jag skulle aldrig få för mig att skada mig själv bara för att man ska "se bra ut".
Om man är tjock eller smal spelar väl ingen roll?! Jo, det spelar roll för en själv, men andra människor struntar väl i det? Om man har pojkvän och man älskar varandra betyder väl det att han gillar en som man är och inte att han gillar en om man väger 2 kilo mer eller mindre.

Man måste kunna äta vad man vill om man känner att man är sugen på det.

Om man ska gå ner finns det så många bra sätt man kan göra det på! Ta inte till det sämsta av dem alla för att gå ner några kilon..


Måndag kväll

Hello.
Kom precis hem från tandläkaren... inte så kul enligt mig. Jag har lite tandläkare skräck, men bara lite. Var ju där för ungefär två veckor sedan och då när jag skulle få bedövning så tog hon den på en gång med sprutan, men denna gång så gav hon vid en lokalbedövning med salva och sen gav mig bedövning med spruta så då kännde jag inget av sprutan så det var mycket bättre.



Ja har också sagt att jag ska visa vad jag köpte i stan men har inte orkat att ta upp kameran ur väskan och sen tagit ut grejorna ut påsarna (har inte gjort det än, sedan i lördags). För det är ju verkligen super jobbit... eller inte?!?! Men imorgon ska ja lägga upp massor med bilder. Bilder på det jag köpte och massor mer. Tycker det är härligt med mycket bilder så jag lägger nog upp en massa som jag tagit med bara inte orkat ladda upp.

Men nu ska jag sova för känner mig lite dåsig med bedövning och allt!
/Kramar Erica




 

God morgon

Hello.
Hur har eran helg varti? Min har varit super. I fredags så sov Karianne hemma hos mig och vi hade super kul. Vi spelade Gitar hero och hade verkligen super kul. Jag sjöng och hon spelade gittar och min syrra trummor, och sen så kollade vi såklart på lets dance. Sen på lördags morgonen så gick vi upp kl havl 7 för att få skjus ut till stallet för att ta av wilmas bandages(hon har gjort sig lite illa kan man säga). Sen tog vi bussen hem, jag hem och hon hem till sig. Sen vid tolv möttes vi för att åka in till stan (visar vad jag köpte senare). Vi kom väl hem vid 4 ungefär och sedan vid 6 åkte jag till älsklingen. Kännde när jag var i stan att en förskylning var påväg så vi gick och köpte donken och godis och sen blev det mys kväll.

Ne, nu ligger vi kvar i sänge så nu ska vi upp och äta frukost och sen ska jag fixa mig. Skriver senare (bilder kommer då me)
/Kramar Erica

Emanuel, Curri och Wilam<3

Dålig hår dag

Hejsan, sitter just nu med en kopp varm choklad och har kommit fram till att jag har en dålig hår dag! Verkligen. Jag har inte det offta men just ida har jag de. Och det kom jag fram till nu? men strunt samma.
Mitt hår är elastiskt och vill verkligen inte vara bra. Så fort jag borstar det så blir det elastiskt,  och min sne lugg känns helt fuckad, men men. Jag skriver snart ingen. Ska ta och dusha och sen får jag se hur håret blir.
/kramar Erica

 Min choklad med lite hackad mörk choklad i. Mums.

Kände att jag blev lite smått sugen på te med lite honung<3


Såklart hon är duktig


 


 Visste ni att hon har varit danslärare i 10 år? SÅklart hon är duktig

Torsdag

Hey. Sitter just nu i skolan och har engelska. VI lyssnar på en berättelse om en fet man från usa. Är det bara jag som tycker så här att det finns mer feta i USA en i Sverige. Lixom när jag var i USA så märkte jag att det är så mycket mer fett. Jag skulle köpa en donut och de lixom typ rann fett ifrn den. euu. Men de bror också på vart i USA., tex i California så är det inte lika mycket överdriven fetma tror jag. För där är det ju filmvärlden och sånt typ så jag tror att dom som bor där bryr sig mycket om utsidan.
Men nu måste jag fortsätta med engelskan, vi hörs senare

/pussar Erica


USA är ju inte tjockast men över sveriga iallfall!
 

Kollla in minis blogg och gräsligt fula skor hon köpte. Verkligen...


New York

Yees. Jag ska till New york. I april. Fy fan vad nice. Det är ngt jag har velat göra. Jag har varit i USA förut för två år sedan men då var jag på en häst gård i fem dagar för min syrra hade jobbat där så vi skulle åka ner dit ett ag innan hon åkte hem sen skulle vi åka hem tillsammans. Men nu är det New York. Det ska bli så kul. Vi ska bara vara där torsdag fredag lördag söndag så det är inte så länge men ändå, det kommer blir så kul. Längtar så mycket<3

Skolan

Hejsan. Sitter just nu i skolan och har svenska. Rätt så tråkigt om jag frå säga de själv. Fick reda på att vi ska få en ny lärare och det ska bli bra! Den läraren vi har nu är rät så mesig så han skiter i om man bara sitter och tex skriver på sin blogg^^ under hela lektionen. Och det är ju bra. Men om man verkligen vill ha ett bra betyg så måste man ju har en en lärare så "pushar" på en lite, det tycker jag iallfall.
Ne nu ska ja väl skriva lite på den där sagan vi skulle göra, får väl iallfall försöka.
/pussar Erica

God natt

  ser inte så snygg ut, men tänk denna till sommare spec! lite uppknäppt, uppkavlade ärmar, jens och ett bara    höga och pumps ett par solbrillor. yee.

        Söt lila topp från zara med zara motiv som glittrar. Tajt var den så det blir snygg till ett par ljusa jens det med.
God natt och pussar/Erica


090113

Hello

Vad har jag gjort idag? Jaa, inte så mycket. Vart i skolan till två sen åkte jag hem till Emanuel, var med honom och hans kompis Adam lite och sen kom jag hem för ett tag sedan.

Nu måste jag faktist göra det! Jag måste hitta ett helg jobb. Är det någon som vet ett bra helg jobb i stockholm(bor i täby) så skriv mer än gärna. Gör vad som helst. Jag måste börja tjäna lite pengar eftersom jag spenderar så mycket. Har egen häst och sen älskar ja ju kläder, smink, skor, väskor, smycken, och dom mästa pengarna (får studiepidraget oxå) som jag handlar för är från min mamma och pappa ( ja, jag är väldigt bortskämd, jag vet:) ). Och jag köper ju lite eller ibland mycket av det varje månad så nu är det dags att kunna ta ut pengar som jag har tjänat och sen handla för. Som sagt, är det någon som läser som har tips eller vet ngt ställe som ni jobbar på eller så, så skriv:)

Juste fick med mig lite kläder hem igår, lägger upp det strax!
/kramar Erica







Lipisar:P

Täby-C

Nu åker jag med mamma till Täby-c för att träffa mormor och äta lunch och sen kanske jag får med mig ngt hem. Såntfall visar jag det senare!
/kramar Erica

Dom jag älskar mest. Curii, Jag , haha Och Emanule!

God morgon

God morgon

Idag har jag studie dag. Ska snart gå ner och äta frukost. Ska sedan med mamma till täby-c och äta lunch och kolla runt lite.

Jag fick vekligen panik i morse. När jag vanligtvist går till skoaln på morgonen så tar jag ngt som ser bra ut i garderoben och sätter på mig det med ett par jens vanljigtvist. Men idag när jag hade tid att välja ordentligt så ser jag att jag typ inte har ngr kläder. Enligt min familj har jag massa, men jag har verkligen inte de. Bara massa fula linnen och inget mer. Linne som jag aldrig andvänder. Och sen t-shirtar som bara ligger där som alldrig andvänds. Jag andvänder typ 3 par linnen av dom jag ahr, 2 t-shirtar av dom jag har och sen typ 3 koftor av dom jag har. Så är det ngn som vill ha kläder (storlel S) säg till! Men nu ska jag gör mig i ordnig och sen när jag kommer till täby-c så får jag lurar i mamma att köpa lite kläder åt mig!
/kramar Erica

God natt

God natt alla. Har inte så mkt mer att säga. Ska dusha sen ska ja kolla på den där trollkaren som avslöjar tricken, ha ha!
GOD NATT

God natt

God natt alla. Har inte så mkt mer att säga. Ska dusha sen ska ja kolla på den där trollkaren som avslöjar tricken, ha ha!
GOD NATT

Söndag

Godagens

Hur har eran dag vart? min har varit bra. Jag vakna upp kl 9 hos älsklingen, kl 10 gick vi till donken för att äta frukost. Sen kl 11 gick han till gymmet och pappa kom och hämta mig för att skjussa mig till mormor för att gå ut med sasha sen hämta vi curri för att åka till stallet. Efter stallet åkte vi hem sen efter en halvtimme hemma så åkte jag till Täby-c för att träffa älsklingen. Vi gick runt i Täby-c lite och jag köpte lite nytt smink och nya örhängen(bling<3) Sen kom pappa och hämta mig så åkte jag och pappa till Ica Stopp för att köpa Thai mat och sen åkte vi hem och nu har jag ätit klart.
Det var min dag. Hoppas ni också har gjort ngt idag?!?

Juste, när jag och älsklingen var i täby c så gick vi in på JC men jag hitta inget så jag börja kolla på kläder åt honom. Då hitta vi en super snygg jacka så han prova och den satt as fint. En vår/höst jacka. Sen så sa jag hitta en sak till som du vill ha så ska jag ole dole doffa villken jag ska köpa. Och det sa jag bara för att retas för jag visste att han ville ha jackan. Så han valde en till tröja sen fick han gå ut från affären för att inte se vilken jag väljer. Jag valde ju såklart jackan och när han såg det blev han väldigt väldigt glad. Han gick och smila hela tiden vägen från täby c hem till honom sammtidigt som han sa tack, tack, tack och puss mig hela tiden och kramades:D Jag blir väldigt glad när jag gör honom glad. Så det känns jätte bra. Jackan kosta först 1000 kr men nu bara 500 så det var inte farligt alls.
/ Glada pussar och kramar, Erica

/Kramar Erica


Sheercover mineralfoundation

Hej igen!

Var nyss inne på kenzas blogg och såg att hon skrev om Sheercover mineralfoundation. Jag har alltid velat pröva mineralfoundation men alldrig gjort det. Men nu tänkte jag, 199 kr är inte mkt alls nu nu beställde jag hem för att prova, det skadar ju inte.
    
Hoppas det fungerar. Det stog att det skulle ta 10-14 dagar tills det kom så det är väl bara att vänta.


"Önskemål"

Hey, Fick lite önskemål på att lägga utt lite bilder på hästarna eftersom jag pratar om dom då och då. Så här kommer det.


 Min häst wilma. har haft henne i 4 år så sen jag var 13-14 år ungefär(fyller 17 i år) Vi köpte Wilma som 4 åring och nu fyller hon 9. Min Syster skulle ha henne som travare som sprang på taravet men wilma gillade inte de så jag "gjorde" om henne till ridhäst så nu rids hon bara och de trivs hon mkt med. Min bästa kompis har henne som henns egna häst och tar hand om henne den mesta tiden eftersom vi letar ny häst till mig. Min och Wilmas relation kommer alltid vara en speciell relation!

wilma

Sune är min systers häst som hon har på sin "gård", där hon också har sin andra travhäst Balder. Båda hästarna tävlar hon med. (jag kör sunne på denna bild, Curri rider Jackpot) Jackott är min systers häst med men han funkar inte på travet så nu ska vi försöka sälja eller hyra ut honom till ngn som vill ha en trevlig promenadhäst.

Så nu fick ni veta lite om dom hästaran som våran familj har nu. Vi håller just nu på att leta efter en ny häst till mig så det får ni oxå veta mer om när vi väl hitar en. Kommer kanske skriva om alla hästar jag har haft genom tiderna ngn gång??!! Det är dock många.
/kramar Erica

Tändläkarn

Hej!

Gick upp nyss efter ha vilat efter tandläkaren. Jag hade två hål, ett upp och ett ner men det uppe ska jag inte fixa först näst måndag. Men jag fixa det undre idag, och då får man ju bedövnings spruta och det gör så ont. Det gjorde verkligen ont, det kom tillochmed tårar, snyfft snyfft. Har legat och vilat sen jag kom hem vid 1 tills nu för har ju varit bedövad i halva tungan halva underläppen och nedre delen av högra kinden, men nu börjar det smått gå bort.  E bara lite bedövad under läppen precis. Men bedövningen släpper väl snart hoppas.

Vad ska ni göra ikväll? För mig blir det stanna hemma med älsklingen pga årkar inte gå bort efter allt med tanden och så. Så troligen blir det bio, iallfall äter vi ute. Ingen av oss är nog så sugna på att fixa mat. Må så bra så länge.
/kramar Erica

Kväll

Bella var ju duktig. Jag trodde alltid de, att hon skulle vara duktig. Man har ju sett klipp och då har man ju tyckt att hon vart duktig och de va hon. Vad tyckte ni??
Ooo nej, nu kom tandvärken..... tog två jätte asså verkligen jätte starka värktabletter som jag fick av pappa och dom hjälpte mig att sommna igårkväll och har hjälpt mig idag under dagen, men jag kännde nu just nu att det börjar komma. Men jag ska tll tandläkaren imorgon kl 11 så får se då. Ska till mammas special tandläkare som ligger i Täby-c så det blir nära eftersom jag sover hos älsklingen. Men ni får ha en trevlig kväll för nu ska kläderna av och sen blir de hopp i säng:D
/Kramar Erica


Fredag kväll

Har ni planre för ikväll?? nej det har inte jag, måste verkligen se blondinbella ikväll. Hon är nummer fem. Jag gillar henne faktist. Hon är verkligen en duktig bloggerska. Okej, hon kan bete sig ganska blåst ibland men det är ju hon.  Många kan nog tycka att hon är falsk men jag tror inte det. Tror nog att många som skriver skit och säger skit är avundsjuka. Mycket tror jag handlar om avundsjuka. Nog om det, vad ska ni hitta på ikväll?
Jag ska snart gå och köpa ben and jarrys-cookie-dough och sen kolla på lets dance. Det är min kväll.
   

Min kväll:D
Pussar Erica

090109

Hej!

Kom nyss hem från skolan. Slutade kl halv 12 idag men stanna till halv ett. Jag och tessan stannade och gjorde klart några kalddkakor, mums. Dom var inte till oss, dom skulle säljas i cafeterian.

Snart ska jag till stallet. Ska åka med Curri och så följer älsklingen med. Ja ska ta kort på stallet och lite så för ska skicka bilder på stallet, boxarna och ridehuset och så till en tjej. Innan vi åker så ska jag och Emanuel gå till Täby- c till espresso house för att köpa en super god "macka".
 
Det är en med kyckling och en tilltjoknad kokos mjölk på och lite tomater och krydder på, prova det. Den e verkligen gof. Men nu ska jag börja gå till täby för hinna kpa mackan och byta in mitt busskort till ett plusskort!
/kramar erica


Nytt

Hejsan

Kom hem för ett tag sen och har tandvärk, det gör ont. Ska ringa till tandläkaren imorgon för får huvudvärk på högra sidan bara för det är på högersidan jag har ont i tänderna. Hoppas jag får en tid snart.
Jag var oxå i Täby-c idag efter skolan och hitta lite tröjor på Gina tricot rean.

 söt tubtopp grån ginatricot för bara 40 kr, från 79kr

linne tröja, super söt. 199kr
Godn natt, så hörs vi imorgon/pussar Erica

!!

fick denna kommenar nyss!

Anonym om Hur skadad får man igentligen va?:
Så tycker inte jag , rätt åt hästen! Så får vi lite mat också ;D



Jag bllir så lack, okej alla e inte som jag som älskar hästar men om man tycker det är okej att skada/misshandla djur som är man ju sjuk i huvet!! Lixom det är ett djur med kännslor människor!! Synd att denna persson skrev anonym för annars....!
Sök i bloggen på Hur skadad får man igentligen va? om du inte fattaar vad jag menar


/kramar Erica

5 år och mamma

Det är helt jäkla otroligt, men det är tyvärr bekräftat att det är sant.

Lina Medina föddes år 1933 i Peru.
1939 när hon var 5 år, 8 månader
födde hon en pojke och är därmed den yngsta bekräftade modern i medicinhistorien.

Linas föräldrar tog med henne till sjukhuset när hon var fem år pga
att hon var enormt stor för sin ålder och fruktade att dottern hade en tumör i magen.
Hennes läkare Dr. Lozada bekräftade att hon var gravid i sjunde månaden.
För att vara på den säkra sidan besökte han specialister men dem bekräftade samma sak.
1,5 månad senare födde hon en fullt frisk pojke på 2700g, Geraldo.

Flickan hade en extraordinär hornomsjukdom av Pituitary Gland som medförde att
Lina Medina fick sin första mens när hon var 8 månader gammal
och inledde därmed sin pubertet extremt tidigt.

Läkare kunde även bekräfta att ingenting var fel på flickan psykiskt,
då hon hellre lekte med sina dockor än ägnade sig åt sin son.

Linas pappa greps först i tron att han utsatt dottern för incest,
men släpptes sedan i brist på bevis.
Man kunde inte bevisa att han var barnets pappa.

Vem fadern till barnet är har Lina fortfarande inte berättat.
Hennes son Geraldo trodde till dess att han blev 10 år att Lina var hans storasyster.

Geraldo avled när han var ca 40år pga en sjukdom som attakerar benmärgen,
men om sjukdomen hade ett samband med att hans mor var så ung det vet man inte.

33år senare födde Lina Medina sin andra son.
Han lever i dag i Mexico.


Det är är så bisarrt att jag inte ens vet vart jag ska börja.
Helt jävla sjukt är det!
Vidrigt, sorgligt, tragiskt, skrämmande och hjärtskärrande
är ord som kan beskriva den här historien.
Jag är helt allvarligt tom på ord, vilket sällan händer.

Jag låter historien tala för sig själv.
Ni är välkommna att kommentar om ni vill.


translation:
Lina Medina the worlds youngest mother was 5-years old
when she gave bith to her son.
Sine i wrote the story in swedish you can read it in english here.

This is so bizarre that i don't even know where to begin.
It's so damn sick!
Disgusting, sad, tragic, terrifying and heart-breaking
are words that can describe this story.
I seriously don't know what to say, and it doesn't happen often.

I'll let the story speak for itself.
You are welcome to leave a comment if you want.


Lina Medina

Hej då

Nu drar jag mot skolan för att åka skridskor. ska innan gå runt i täby-c och kolla om jga hittar ngt för tåget mot skolan går inte först 12.23. Haha, ni får veta hur det gick senare ida. Pussar Erica

Världsförälder

Jag funderar nu¨på att bli världsförälder. Jag kommer nog bidra med 100kr i månaden för att hjälpa barn runt om i världen. Våran hjälp. Barn som lever i fattigdom, i hungersnöd, föräldralösa barn, barn på gatan, barn i krig.

Bli världsförälder du också - Du kan bidra med 100, 200 eller 300 kronor i månaden och pengarna dras automatiskt från ditt konto varje månad. Förstår ni vad en ynka liten hundralapp kan göra för de här barnen? Ju fler vi är som hjälper till, desto större skillnad kan vi göra. De behöver oss!

Godmorgon

Godmorgon. Just nu sitter jag i sängen med datan och min "frukost" eller inte frukost för vindruvor kan inte räknas som frukost. Om jag skúlle bara äta vinduvor till frukst så skulle hela min familj "döda" mig.  Jag är redan för smal för min läng så jag behöver verkligen inte bli smalare. Men jag kommer äta mer när jag går upp ur sängen.


Juste idag börjar skolan, fast vi börjara inte först kl ett så det är lungt. Vi ska åka skridskor idag  och jag har ju fn inte åkt skridskor på typ 4 år... haha men det får gå som det går. Alla i klassen kommer iallfall ha någon att garva åt, hohoho. Men nu ska jag ner och äta frukost för blev inte direkt mätt på vindruvor. Men skriver innan jag åker mot skolan.

/Pussar Erica


Tisdags kväll

Hello, var ju mitt ute i ingen stans igårkväll så skrev inte då. Kände bara inte för det. Juste glömmde säga att jag "övningskörde" i söndags och det var skit kul. Jag och Emanuel och mamma åkte till en stor parkering vid Täby Galopp och där körde vi runt. Jag fick köra med Emanuel för mamma blir så nervös. Emanuel har inte körkort en han är ju 17 ju men han är super duktig så han ¨får lära mig när vi ändå bara kör på en parkering.

Nu kommer der bilder genom hela "helgen" Söndag, Måndag, Ida- Tisdag.


Övnigskörde:D


Köpte ett nytt härligt läppgans i Söndags


Älskade, Värmande boomerangjackan

Uggsen fick sitta på dom här kalla dagarna så fort man gick utanför dörren.


Jag körde sune och Curri red jackpot(någon som vill ha jackpot)??  

 Sune och jackpot

Ne, det är ju skola imorgon så nu ska jag göra det sista sen faktsit snozza:D

Måndag

Yees, nu känner jag att jag börja bli sjuk. Har lyckats varit frisk hela lovet och såklart kommer sjukan nu innan skolan som börjar om två dagar. Kliar i näsan och har ont i halsen och om jag har det så vet jag att de kommer komma en riktig förskylnig snart... Men får äta mcket apelsin (det hjälper mig massor) och sen vet jag inte vad man ska göra för förskylningen ska gå över? någon som vet??

Ska ut till min syster hus vi hennes stall ikväll och sova där. Karianne och kanske Emanuel förljer med så då blir det roligare, specielt när man sitter i ett hus "mitt ute i ingenstanss" typ. Vet inte vad jag sak göra ida. Ska iallafall snart gå till täby c för att köpa nytt puder och sen kanske någon tröja...? Men vi hörs senare för nu ska ja sminka mig innan jag och älsklingen går mot Täby- c.
/pussar Erica


 Nyår får jag skylla på:D

Tränat

hejsan. Kom hem för ett tag från att ha varit och tränat med Älsklingen. Vi tränade i typ en timme och vi körde mest rygg så det känns faktist lite i min rygg nu, haha.

Juste, hästen som skulle kommit i lördags, hon som har den har inte svarat på två dagar nu så vi undrat vad som hänt, men idag fick min mamma tag på hennes pojkvän och han berätta att hennes mamma har legat på sjukhus sen i lördags morse så det ar varit därför:( Har lite dåligt samvete nu för har ju trackat henne med sms och samtal, men vi skulle höra av oss imorgon sa hennes pojkvän. Hoppas det inte är ngt alvarligt med hennes mamma:(
Berätta hur det går med detta imorgon när jag vet mer.

Nu ska jag och Emanuel snart gå mot bussen för ska hem och äta hos mig, så vi hörs senare.
/kramar Erica


Bästa kompisar


NyÅrs Bilder


 Karianne med söt skumpa

Glader Erica D

Erica d, Emanuel och curri

Nic och erica D

Curri dansa sin lilla egna stil så ingen ville vara nära, hahaha

Ojdå, puss puss:O hehe

Man blir ju som man blir när man får i sig lite för mycket....:D

Curri jag och Emanuel

12 Slaget

Skumpa<3

Malin och tessan<3

Lördag

Hey. Kom precis upp från att har äti en super god middag med hela familjen och Emanule. Det blev lasange och sånt där långt ljust bröd (kommer inte på vad det heter just nu) Så nu är jag super mätt. Jag och Älsklingen ska snart åka hem till honom och sen vet jag inte vad vi ska göra, men ngt blir det iallafall. Ska oxå lägga in bilder från nyår ikväll, det ska ja! Men nu går bussen strax så vi hörs senare ikväll.
/pussar Erica

The hills

The hills är det bäst tv-pogramet jag vet. Kollade nyss klart på det på datan och jag är okontaktbar då, haha. Jag e fast i pogramet. Emanuel sitter och spelar tv spel och försökte prata med mig och det tog ett tag för honom att få mig att lyssna. Man lixom lever sig inte i serien. Man sitter framför tv/datan och bara nej, ja, så borde dom inte göra och sitter och kommenterar allt för sig själv. Ja blir som galen nästan när jag missar det på lördagar men som tur e så finns ju mtv.se/hill  och det är verkligen tur. Nu blir det dushen och sen kanske mer The hils....
/pussar Erica


Hejsan

Blev väldigt stressigt imorse så han inte skriva. Skulle med bussen kl halv 12 och vakna halv 10 och jag och älsklingen låg lite för länge i stallet.

Ikväll ska ja inte göra ngt tror jag, ska äta middag hemma med familjen och emanuel kommer hit. Sen kommer vi nog stann här eller åka hem till honom och bara ha myskväll, det är så mysigt.  Imorgon så måste jag till täby-c. Fick pressent kort där på 1000 kr (har 800 kvar för köpte en klänning) så nu så ska ja köpa ett par jeans. Sen så kommer kanske min ny pålle imorgon, hoppas hoppas, men det är bara kanske. Men nu ska jag åka och handla med mammsen så vi hörs senare och då kommer kanske bilderna från nyår oxå.
/pussar Erica

2009

Hey. Nu är det 2009! Detta år har gått fort. 2008 var ett bra år, träffade världens underbaraste kille. Min älskade pojkvän Emanuel. Det ha inte hänt ngt riktigt dåligt, kanske lite små saker men inget som är värsta värsta! Så jag hoppas 2009 blir lika bra.

Igår hade vi ju nyårsfest och det var roligt:) Även fast de kom några tjejeor som vi känner lite som drog efter typ 30 min pga det var förlite människor....? jag tycker de viktigaste är att man är med dom närmaste kompisarna, men men. Jag hade riktigt kul ändå för dom jag ville fira med var där. Vi sköt massa raketer och då menar jag massa, det var super fint. Kommer lägga upp bilder imorgon för jag är just nu hemma hos Emanuel så jag har ingen överförings sladd.
Ja hoppas ni hade det skit kul igår, för de hade jag. Ska faktist läsa andras bloggar nu så vi hörs senare
/kyssar Erica


RSS 2.0