Hatar Rubriker!

Nu skriver jag för en gångs skull. Aja, kan börja skriva på eftermiddagaran nu och mycket på helger, Och sen kanks engn morgon om jag får för mig att gå upp typ halv 6 men det är inte så troligt.

Jobbade bara 2 timmar idag från kl 7-9 för vi klippte gräs och hade inte tagit ngr allergitableter, och det var ju inte så jäkla smart, så åkte hem istället. Längtar till helgen! åker du till skara sommarland med tessan mm, och det kommer bli skönt och roligt!
Men ska inte sitta här nu, solen är ju framme idag fyfan, för en gångs skull! Skriver senare.

Peace


Dåligt

Ojoj, skit dåligt med skrivningen, ja vet! men asså, vet inte vad jag har gjort, hafft mycket bara, och har inte sovit hemme mycket häller! men ändring på det.

BÖrja ju sommarjobba ida. På en kyrkogård, ha ha! Inte det roligaste, men asså jag tänker på pengaran hela tiden så det är bara kämpa på, haha. 10-13000 får ja på tre veckor. Så det är bara stå ut! Men ska åka till tessan nu, för vi går uppo kl 6 för vi börjar kl 7 och hon bor närmer så det blir lättare då. Skriver imorn efter jobbet

Peace


Nortälje

Sitte just nu i norrtälje med tessan och chris! Mysigt är det. Äter godis spelar kort. och bara tar det lungt! ha det bra i stockholm<3

This the type of song that make the angels cry


God Morgon

Nu är jag upp. Idag igen. Väldigt seg morgon, känns som jag kan lägga mig när som helst och bara somna om igen. Men det ska jag inte. Ska åka med ´min kära mormor till Centrum om en timma och sen vid halv två så åker jag mot Nortälje. Skriver snart,s ka försöka fixa lite bilder. Ska äta frukost nu!

Peace

Segt

Tycker det är så tråkigt när jag inte kan ha ngr bilder på bloggen. Har ju en kamera och jag tar mycket bilder, men min sladd är heelt bort. It´s gone! Blööö. Men ska fixa en på fredag när pappa kommer hem!


Min Förebild Inom Modet. Älskar Hennes Stil Och Allt Med Henne!

Kvällen

Hemma från stallet nu. Det gick bra, det gick väldigt fort, vi åkte bara dit och gav dom mat och fyllde på vatten.

Prata med tessan innan jag åkte till stallet idag och åker till hennes land imorgon eftermiddag. Det ligger i Nortälje så det blir en lång buss tur, men ca 60 minuter klarar man väl? om det inte är små ungar med på bussen´, då får jag panik! Men det får jag se imorgon. Det finns väl ändå inte så mycket jag kan göra om det är ungar på bussen, det är ju inte så att jag kan slänga ut dom ur fönstret om dom skriker. Även fast man skulle velat ibland?! haha, Skämt och sido...!

PEACE AND LOVE

Stallet

Ska åka ut mot stallet nu efter maten. Ska kolla till min pålle som går på sommarbete. I vanliga falla så är det inte jag som tar hand om henne. Det är min bästa kompis som gör det. Vi har haft Wilma(min häst) i 6 år nu. Första året var det min syrra som skulle ha henne till travet, men hon fungerade inte med det. SÅ jag tog över henne och gjorde om henne som ridhäst, och det har varit riktigt tufft men det har varit värt allt slit. Hon har varit rikigt ***** om jag säger så men nu är hon mitt allt. Jag hade henne i ca 3 år men nu när jag har börjat tävla så har jag skaffat tvälingshäst och efter som jag inte har tid för två och Wilma inte håller för tävling så fick min bästa kompis "ta över henn". Det är fortfarande jag som äger henne och så men hon har henne som sin egen, fast hon fråga alltid mig förs innan hon gör ngt lixom. Aaa, så nu har ni den storyn också, hehe!

Piss väder

Är det bara här det gör det eller spö rengnar det oss er alla också, Här verkligen spöar det ner i backen (heter det så, spöar??) och det känns som det aldrig kommer sluta! Eller jo, för kollade ut nu och ser ett litet litet hål med blå himmel en bit bort. Hoppas det spricker upp.
Aja, kom hem för ett tag sedan från centrum, var där med Alex och fick inte med mig ngt specilet, men en ny ögonfransböjare, eyeliner och ett gulligt silver armband. 

Nu ska jag äta ngt, för åt en väldigt sen frukost eller tidig lunch så är rätt hungrig!

Peace And Love


Villken kropp?

Villken va dom här kropparna tycker ni är snyggast?

1. Smal, platt mage små bröst


2. lite mer Kurvig



3. Plastic fantastic med platt mage och stora bröst.



1, 2 eller 3 ?




Kom hem nu bästa kompis, börjar att bli långtråkigt här hemma nu!


fetaste kännslan

Jaha, vad ska jag göra idag då? Fan vad jag vakande tidigt också. Har sovit till mellan 11-2 på dagarna, men det är väl lika bra att jag börjar vänja mig då jag börjar jobba på måndag och då börjara jag 7 så upp kl 6 blir det då! Men det är värt pengarna lätt!

Ska ringa min syster nu och fråga om hon skulle in till stan för köpa pressent eller vad det var så hänger jag på!


Loove

090721

God morgon


Underbar bild eller vad??!!

GOD NATTEN

Ska ta tag i lite grejor nu! Skriver Imorgon

Ett måste för mig eller vad?!



Citron 
minskar magsäcken, den är så sur att magsäcken drar ihop sig.
Då orkar man inte äta lika mycket. whow!

OM DOM ÄR BÄST ELER BÄST?!


Dm bästa inom svensk hiphop enligt mig!

Måndag

Nu börjar det verkligen bli segt att vara sjuk. Vakan vid tio idag och då gick jag ner och la mig i soffan och åt frukost och kolla på tv, sen så slocknade jag igen och sedan så vakande jag vid 1 igen och då kom mormor med lunch. Pizza kom hon med och sedan åkte jag med henne och handla och tills nu så har jag inte gjort så mycket. Lite nytta här hemma bara. Tvättat lite och plockat disk. Duktigt?!

Ska hoppa in i dushen nu och sen kommer väl mamma snart så ska i åka mot karby och fixa lite grejor.

PEAC


äre så dom säger?

I snitt tittar man på 8 hus innan man bestämmer sig för att köpa ett.
 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.
En gris-orgasm varar i 30 minuter.
År 1992 var det fler människor som rökte marijuana än människor som röstade på George Bush.
1995 sjönk ett japanskt skepp pga. att ett ryskt lastflygplan släppte en levande ko från 30 000 fot.
 På japanska heter "söt" "kawaii".
En enda tråd i en spindels nät är lika stark som en stålvajer med samma tjocklek.
 Elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.
 I genomsnitt somnar man på sjutton minuter. Under julhandeln används ett Visakort i snitt 5340 gånger per minut, bara i USA.
Det finns 2 killar som har "Emma" som förnamn i Sverige.
 I den stora branden i London 1666 brann halva London ner, men bara sex personer skadades.
 Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.
 Den svarta lådan i ett flygplan är inte svart, den är orange.
Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.
Sniglar kan sova i tre år.
 Mellanrummet mellan ögonen är lika stort som ett öga.
 Det är förbjudet att kyssas för "sexuell njutning" i Iran. Den som ertappas döms till 100 slag med piska.
 En sorts hammarhaj kan göra abort bara genom att vilja det.
 Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
 En isbjörns skinn är svart.
En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.
År 1993 fanns det 89 hemsidor på Internet.
 Det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder
 15% av alla som dör gör det sovandes.
 En jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka.
 Gräshoppshonan äter upp hanens huvud vid parning.

AJAJ

Oj vad jag känner att jag har gjort nytta idag. Jag har för ont i halsen för att göra ngt känns det som. Kan inte ens svälja, känns exakt som den där reklamen där han tycker det känns som att svälja taggtråd istället för pasta, så känns det hela tiden. Hur obehagligt som helst, ,men vad finns det att göra? någon som har ett bra tipps?

Min lilla springpojke ska nu springa ner till centrum och köpa cola, mentol cigg och choklad (hjälper mot allt eller hur)? haha
Skriver senare

Peac


Trögt

Idag blir det en se kväll igen! Fast det är rätt skönt när man ändå är så trött. Blir väll kolla lite filmer och bara snacka lite och mysa. Skulle inte banga på att åka över till käraste kompisen karianne, men tror inte dom blir så glada att jag kommer och crashar hos dom i Norge?! eller???
Men nu ble jag lite sm sugen på godis och så är jag jäklit kiss nödig så ska resa mig upp ur soffan och göra det!

Loove

Hemma

Har precis ätit en god middag med familjen. Hur gott som helst. Är också hur slut som helst efter en dag i stan. Det var hur varmt som helst och jag var där med min syster och vi var där i över 5 timmar säkert. Fick med mig en stickad lös- stickad tröja från gina,  och en tunka från någon blablabla ställe i gammla stan! Har en kamera men ingen sladd så bilder blir det segt med frmas tills jag hittar den eller köper en ny.

Ska nu gå ner med G och köpa cigg i centrum. Skriver senare om inget kommer upp!

Peac & Love




Syster och Jag

Kvällen

Nu sitter jag här i sängen! Det låter nog hur tråkigt och segt som helst, men jag är så trött! Har inte somant före kl 3 sedan i måndags och nu på Gotland så har man ju gått upp i tid och så har man ju hållt igång hela dagen, så just nu känns det bara riktigt skönt att hoppa ner i sängen och glo på lite filmer innan man slocknar!

Looove


wohow

Så, har fått en väldigt lust att börja blogga igen, vet inte varför men det känns bara så. Så ska försöka komma gång med det igen, Inte det lättaste då man inte e hemma så mycket under sommar dagarna, men det är väll s¨å det ska vara antar jag och man orkar ju inte dra med sig datorn överallt!

Kom hem från Gotland ida också. För ca 2 timmar sedan. Jag älskar gotland! Åkte dit i tisdags för att fira en kompis födelsedag och tävla och bara ha semester. Gotland är helt underbart. Nästa sommar åker jag dit igen och stannar där i ca 2-4 veckor. Längtar redan. Ni som har varit där vet vad jag menar att det är hur underbart som helst. Bättre än utomlands typ, eller nästan, hehe!
Men ska försöka hitta på ngr planer för kvällen nu, tänkte hitta på ngt med bästa kompisen men hon har ju åkt till Norge den jävlen, bangar inte på att åka över till henne asså någon dag eller två, men får se hur det blir me det.
Skriver senare

Peac

RSS 2.0