denna går nu på i skolan


God nattens

Å vad sur jag blir, fick en ny kamera av pappsen (då min gick sönder) för två veckor sedan och den där jävla sladdjävlen är redan bort. Asså den måste ha fått ben och sprungit iväg för jag vet att jag såg den för ngn dag sedan... Aja, för köpa en ny imorgon eller på onsdag!
God natt nu iallafall.

PEACE


Fint

http://mestelsa.blogg.se

Kolla in henne, bruden har skit fina bilder på hon och hennes kille.
Diggar henne fan

bild från http://mestelsa.blogg.se


ska börja bara skriva dagen som rukbrik. Det bli enkelt!

 



Han e snygg asså, han är snyggare på vanliga paparazzi bilder tycker jag än på GG!
Men snygg e han fan.


Hatar rubriker

Jag hatar verkligen rubriker, man sitter och glor på den där lilla rutan där man ska skriva den och bara försöker komma på ngt snyggt som passar in. Men nepp, man kommer inte på ngt. Man kan ju alltid bara skriva dagen eller datum eller ngt men ganska tråkigt ju. Nej fan, den där rubrik skiten är fan sikt. Blä

Tidsfödrivning i skolan

Hur svarar du i hemtelefonen ?
"hej det är erica, eller hallå"
Hur svarar du i mobiltelefonen ?
"Hallå"
Ringer du mycket ?
så fort jag har pengar så
Vem ringde du senast ?
 tessan
Hur mycket pengar har du ?
så mycket pengar jag vill ha
 
Senast kramat och när ?
pappa, igår kväll
Antal timmar sömn inatt ?
9 och en halv timme
Sov du ensam ?
yes
Vem sov du hos senast ?
 emanuel
Vem sov hos dig senast ?
 curri
Vad ser du fram emot ?
mycket just nu
Vad vill du ha just nu ?
nya jackan
Längtar du mest efter ?
sommaren
Stör du dig på ?
 otrevliga människor o dåligt väder
Årstid är det nu ?
 höst
Vem är snyggast ?
finns alldeles för många
Har du varit kär ?
en gång
 
Är du en bra partner ?
absolut även fast jag tjaffsar ibland

Har du någonsin varit otrogen mot någon?
nej verkligen inte
Har du sett din bästavän gråta ?
ja såklart jag har
Vad åt du senast ?
en chokadboll
Har du varit utomlands ?
många många gånger
Var är dina syskon just nu ?
hemma
Vilken tid gick du upp imorse ?
halv 7
Vad gjorde du kl 2 inatt ?
sov och drömde
Vad är det första du gör på morgonen ?
kissar
Vad ska du göra efter det här ?
gå ut och röka


amir/kissie


(bild från Gaybloggen.com)

Bara jag som tycker att Amir och Kissie skulle se ut som värsta paret om amir inte va bög?
Dom är ju typ lika? Hoho


Tss



MISS

ELLER VAD?  MAN SER JU KLART & TYDLIGT ATT NÄSAN ÄR REDIGERAD!!!
 MÅSTE ÄVEN KALLA DETTA VECKANS ABSOLUTA MISS HAHA SKRATTRETANDE
MEN HALLLLÅÅÅ CHECK IT OUT? VARFÖR SKA VI VARA AVUNDSJUKA NÄR DU
GÖR DET? SEN NÄR FICK MAN SKUGGOR RUNT NÄSAN LIXOM? HA HA HA JUST SUCK IT UP tsssss

ja nej kanske?


ciggen?

Köpte cigg från en killkompis igår kväll, faktist goda för att komma från?


Ja precis vart kommer dom ifrån? någon som vet?


Hemma

Jag e lite trött i bena nu asså. Har sprungit runt i centrum i 4 timmar för att leta efter ett par stövlar, men ändå så kommer jag hem med stövlar, lite underkläder, sminkgrejer, tröjor och ännu ett par jensleggins. Aja, vem säger nej till lite grejor? hoho, inte jag!
Aja det jag fixk med mig hem var


eyeliner max factor(bäst) och foundationborste


mysigt kofta från Gina


Älskade jenslegging


underkläder, Färglatt:D



och en liten söt mössa, den bara låg där brevid kassan och jag kolla lite på den sen precis innan jag betalade för det andra så fick den följa med ner i påsen också!


Drar nu


Som alla säger, det gäller väll att bjuda pås ig själv, eller?


Lördag

Tjena.

E hemma från stallet nu,. var uppe kl halv 7 imorse för att åka till stallet men jag är faktist inte trött. Kanske för man är van när man har skola och så och jag somna runt halv 12 igår så det var inte super farligt. Ska snart till centurm för med mormor och kanske göra av lite med hennes panger, mohahaha!


okej?

Hej.

Mamma kom hem för typ 10 minuter sedan och det första hon gör är att roppa på mig, och jag tänkte bara, aha nu ska jag väl göra ngt, men det jag ser är en hund. En rottweiler på 5 månader. As söt! Mamma ska tydligen ta hand om henne nu i 1 månad oga av att hennes arbetskompis ska skilja sig, men vi kommer antagligen behålla henne. Aah, jag som va så imot att skaffa en hund till då vi redan har en rottweiler hane på 3 år men hon är ju så söt. Puttinutti!


Fredag

Hello!
Jag fattar inte att jag fryser så mycket! Men det gör jag?! det är sjukt. Jag har iallfala fixat något som hjälper mot det, hehe. Ska sätt på mig min Boomerangjacka nu ta med en cigg ut och sen ta med ett av det godaste som finns
chailatte, mmm! Då kommer säkert värmen upp, eller?! haha


OMG

O shit, jag vände mi och nu och kolla på termometern(stavning) och det är ju fan -0grader ute! Vill vädergudaran att vi ska dö eller?
Nej, nu kommer det bli ännu mer beslutsångest när jag ska klä på mig för jag hatar alla tjocka vinterkläder! Aja, strumpyxerna kommer iallfall på under jensen!

En Kall PEACE!

God morgon

Nu är jag uppe, eller har varit uppe sedan kl halv 7 men nu e jag klar och ar satt mig ner för frukost. _ganska tom på ord denna morgon men jag skriver på änd, varför inte lixom? Jag börjar kl halv 9 idag så jag måste åka med bussen som går från mig tjugo i 8 för att hinna med tåget som går prick 8. Sen så slutar jag halv 4 idag och idag lär det ju inte bli att jag slutar en sukund innan halv 4 för idag har vi kök, och så har vi gäster i våran restaurang så jag ska väl laga mat tror jag om jag inte ska vara i servisen? hm, det har jag glömt! Men, nu ska jag springa upp och hoppa i ett par kläder, och jag har ju beslutsångest så det lär ta et tag!


Super frukost! Men godaste!


Det ska ja

Imorgon ska jag fixa ett minneskort till min nya kamera så bloggen blir lite rolig kanske! Asså det är ju typ bilder som gör en blogg bra? asså det är ju skrivningen ockås men en blogg utan bilder e ju inte kul och alltså måste min blgg va in kul! haha. Nepp, imorgn ska jag fixa minnes kort! Det med bastan...


Ni får en bild på min Gud istället! Grrr:D


Neee!

Jag måste ju vara sämst, jag skulle göra chailatte nyss, så jag satt på plattan och ställde jag dit mjölken, sen gick jag och satte mig vid bordet som är en meter ifrån spisen och efter typ 10 sekunder när jag kola dit så var det ett skumberg över hela kastrullen! Inte smart. Jag går fan resturanglinje i skolan så jag om ng borde veta att mjölk kokar över bara man vänder ryggen om. Aja, fick ta bort kastrullen och ställa den på bänken och då rann nästan al mjölk över på benkän:( aja,det blev iallafall en halv kopp till mig. Whow!


God Bay

Nu e jag klar så nu ska jag börja rör mig!


Oj, jag kanske ska pröva och se liiite mer alvarligare ut...


Torsdag

Hej.
Det är fan riktigt skumt väder ute. För en halvtimme sedan så haglade det som fan och nu är det blå himmle med lite moln, hm. Aja ska inte klaga på att solen kom fram nu.
Ska och gör mig i ordning nu för när mamma kommer hem så ska vi dra och köpa jeans, fyfan vad det behövs. I början av detta år så hade jag ca 5-6 par men jag andvänder sönder dom så nu har jag 2 och två jeans leggins. Men jeans är ngt jag alltid har på mig. Tycker det är skönare än mjukisar ibland åsså. Och det fungerar till allt.
Nu kommer väl mamma snart så ska börja fixa mig



RSS 2.0