Jag är rik och du jobbar på ica maxi

Är hemma från stan nu. satan vad varmt det är. minsta 25 grader måste det vara. Men det är bara skönt. Älskar värmen. Men kan inte skriva ngt mer, ska ner till vattnet med tessan alex och Amande plutt!  


God morgon

Nu e jag uppe. Har ätit fruksot och ska snart åka till mormor för att gå ut med hennes hund och sedan åka till stan en sväng.

Igår var kul faktist. Det kom inte så mycket folk men dom flesta artister var nörjda och tyckte det var bra och det är ju huvudsaken. Det slutated starx efter halv 12 och jag var hemma strax innan halv 1 och då hoppade ja i säng på en gång för var slut efter kvällen. Men nu ska ja göra mig i ordning innan stan.


HIPHOP


jag vet exakt vart jag vill gå men det känns som inte fötterna bär

Å vad skönt och varmt det är ute. Kom nyss hem från centrum där jag var med min Alex och Tessan. Gjorde av med lite pengar till (pappas pengar). Köpte Jeans, en tub kjol, nagellack.






Jag Säger Det Igen

Någon mer som avgudar Lauren Conrad och hennes kläder/klädsmak!?





Snygg I Allt!



Torsdag

Nu e jag hemma, eller jag har varit det ett tag men jag har lagat mat till familjen (duktig, ja vet) och om det var gott!! Färsk pasta med fläskfile och någon sås som jag koka ihop. Super gott! Så nu är jag mätt och kan sitta och lata mig framför tv och datan ett tag.

Imorn så är det också hiphop jam! Det ska bli skit kul. Men har lite ångest över att det inte ska komma någon publik...
Det är jag och 5 tjejer till som har fixat Jamet så vi är lite nervösa över att det inte ska komma ngn men vi får hoppas att det gör det! Men ska jag vara ärlig så tror jag att det kommer komma folk. Kanske inte 300 men minst 70-100 iallfall! eller hoppas det iallfall.
Ska kolla på lite te Hills avsnitt nu.


She's so lucky


SOLA NÄSTA

Ojoj, Kollade precis ner på mina fötter, och om jag är vit! Ser fan ut som e lik på fötterna! HAHA



SOLARIUM HERE I COME

Tisslas och Tasslas

Sitter i skolan nu och har Idrott. Håller på med dom sista uppgifterna som man måste göra klart innan fredag. Men jag har inte så mkt kvar som jag inte gjort så det är lungt. Det är därför jag kan skriva här nu. Hehe. Äter godis gör jag också, på idrotts lektionen, läraren sitter och suckar åt mig samtigt som han och dom andra i klassen garvar! Men nu är det rast. Ciggen nästa=)

God morgon

God morgon. Härlig onsdag här. Det är ju super fint väder och 15 grader men det blåser, och det är jobbigt. Men som tur är så blåser det inte kallt.
Ska börja ta mig mot skolan starx men just nu äter jag frukost. Två digestive kex. Dom mättar mig fram till lunch så det är bra!

Men nu måste jag gå till bussen för den går om en kvart, men som vanligt är det ju viktigare att dricka upp safften och fixa ögonfransaran än att komma till skolan! Det vet ju alla?!....



T-shirt från Gina tricot och jeans från crocker.

Greys anatomy

Dags för greys anatomy och godis!


Kväll




Fler och fler flickor hamnar i fallet av anorexia.
Vi får inte blunda för det vi tror och se. Och vi ska inte låtsas att det inte kan hända våra nära.

Jag kom inte för att se dig stå stilla!

Kom nyss hem från mormor. Innan jag åkte dit så var jag med Tessan i Centrum. Vi kolla runt på kläder. Hitta inga kläder som jag var sugna på att köpa men jag hitta skor! Från Zara, I love! När jag flyttar hemifrån så kommer min lägenhet fyllas med skor, det är jag nästan säker på.





Grymt fina och grymt sköna

Varmt

Satan vad varmt det är. Sjukt varmt, men det är skönt så jag ska inte klaga. Kom hem nyss från att vart med mamma och hämtat alex. Ska snart till centrum också och träffa tessan. Hon ska sälja litre biljetter tror jag, och jag ska försöka göra av med lite pengar. Eller det är väl inte så svårt (A)!
 
Men ska fixa mej nu och sedan gå mot bussen!

Jag är den dödsdömda gästen

Blev ingen skola idag. Gick upp som vanligt och åkte till skolan, men när kommer till skolan så säger en lärare att vi inte hade ngn lektion idag! åå. Och det tar ju inte hur snabbt som helst att åka till skolan. Först buss sen tåg. Men det var bara att palla sig hem igen. Onödigt! Men nu när jag är hemma så ska jag städa lite på rummt, Stökigt som fan. Sen ska jag åka med pappa och göra av med lite mer penga (A)

!

Jag kan verkligen inte lsuta lyssna på den här killens musik! Det är som en drog! Jag svär!

Ey Ey, Danish e på inngång, Ey, Trampar över ALLA som kingkong.


 (bild tagen av moi)
 

Mamma ska se få vilket barn hon fött

SItter just nu hemma och gör inte så mkt. Gör lite "läxor", typ rest uppgifter som jag har vart för lat för att göra när man är i skolan, så nu måste man göra klart dom innan sommarlovet. Ska snart följa med mamma och hämta Alex från körskolan för då kan jag passa på att röka eftersom mamma vet att jag röker men inte pappa(a). Yej, Alex får körkort typ efter sommaren eller under sommaren och efter det vet jag vem som blir min personliga förare asså. ALEX! haha.


kändis crush

Någon som har lika mycket kändis crush på denna kille som jag?!  





Yeeeah!         

                                                                   


älskar livet, hatar livet, jag vill leva, inte leva

Man inser inte vad man har förrän man förlorat det, och jag tror det gäller för oss flesta.  Det bästa man kan göra är väl att gå vidare... life goes on! Förut så tänkte jag verkligen för mycket på saker, varför det blev så och inte så och jag försökte ändra på för mycket,  men nu har jag börjat och i fortsättningen ska jag verkligen försöka uppskatta det jag har och inte ta saker för givet.

Måndag

God morgon.

Sitter just nu och äter frukost. En yoggi. Det är det ända jag kan äta på morgonen. Det var väldigt länge sedan jag åt en macka eller två. Äter bara en yougurt och sen är jag mätt typ. Skulle villja kunna äta mer för efter en timme e u hungrig igen, men jag får bara i mig en yoggi, och en frukt om jag har tur!

Men idag är det ju super väder. Det var ett tag sedan det var blå himmel och vindstilla. De har ju vart bra väder men då har det ju alltid blåst som fan. Men nu väntar bussens bänk på min sköna rumpa och min stinkande ciggarett rök haha, så nu ska jag gå mot bussen.


Inget är förbjudet

Godmorgon.


Vaknade vid halv 11 och då gick vi upp och åt frukost, och nyss så åkte Curri hem. Vi hade ganska mysigt igår. Det var jag Alex, Tessan, Curri och lill Erica. Vi rökte, snacka, spela guitar hero och sen var vi ute lite också. Så vid ett så drog tessan och erica hem och vi andra gick och la oss.

Idag vet jag inte vad ja ska göra, Kanske åka till centrum och göra av med lite pengar. Och sen vid 5 så ska jag kanske följa med mamma ut till min systers gård om jag orkar och inte är för lat...! Men nu ska jag försöka få med Alex till centrum!



Bästa kompisar

Jag kommer alltid va hög så ni kan kalla mig bög

God natt, kom hem nyss och nu ska jag och curri kolla lite på film

I Love That Im A Bitch





Jag är en tjuv

Hello

Kom hem för typ 3 timmare sen men har ätit och dushat och lite såndär. Regnar ute också, inte kul. Verkligen inte kul. Men vad ska jag göra, kanske ringa ett samtal till gud?! ngn som har nummret? Ska nog gå och fixa mig nu och sedan åka till centrum och köpa skivor som jag kan bränna. Sedan ikväll så kommer nog Curri hit eller så åker jag till henne, och tar en chillkväll! Men nu blev det för tråkigt att sitta vid datan.


schuss

Film

Hade det riktigt skönt i stallet. Körde Madicken och det gick super fint. Vinner gan lilla elitloppet med henne näst år(A) HAHA. Men ni fick jag brotto, ska över till Tessan och kolla film!

Yeeeh

Varje gågn det ringer så hoppas jag det är du

God morgon!

Vaknade för kanske en timme sedan men har ätit frukost och lite sånt innan. Vaknade kanske 2-3 gånger innat pga hostan. Jag känner mig inte sjuk längre men jag är hes, hostar och täppt i näsan. Men det stoppar inte mig ngn stans, haha! Ne, men jag ska strax ut till min systers gård och hjälpa henne med hästarna. Men skriver senare, magen har börja prata

Skillsen för ett dumt val

Ojoj, Nu har jag ätit mig tjock på muffins. Inte den bästa lunchen men vad spelar det för roll lixom?! Vet inte vad ja ska göra idag. Vid 4 så åker jag nog med Curri och fixar en grej, men sen efter det så blir det nog segt. Men kanske ska passa på och ta det lungt idag eftersom jag är sjuk och jag har ju torsdag, fredag och lördag på mig att hitta på ngt skoj!

Ska dunka lite (eller mycket) Danish och lite sånt nu när jag är ensam hemma, då hela min familj hatar den musiken (svensk hiphop)


Jag är för bra för dig

Blev inte kladdkaka, men nästan. Kladd muffins!


Och som vanligt så är Miss Erica grym på att baka!

Hittar genvägen

Nu blev det för tråkigt att sitta still. Nu bakar Erica kladdkaka!

Jag hakar på livet

Som några vet så har jag en gång i tiden (slutet av 2007 och 2008) gillat Tokio hotel väldigt starkt. Bill kaulitz var min stora favorit (och han är det fortfarande)och deras musik var den enda som spelades i mina öron. Jag kan inte säga att jag inte gillar dom längre för det gör jag. Lyssnar fortfarnde på deras musik för den e grym och grymt fina och bra texter, och jag är fortfarnde insatt med vad som händer med och runt om kring dom. Men inte lika mycket som jag var under en sorts period.


Yeeh! Bills "nya" hår. Gillar det mkt men man saknar ju iallfall lite han gamla



Onsdag

Idag så är jag hemma från skolan. Hade tänk att vara det då jag vaknade typ 4 gånger under natten för att jag knappt kunde andas och hostade som bara det. Men sen när jag vaknade vid 6 imorse så tänkte jag att jag går till skolan ändå, men jag han somna om och sen ringde inte min kl vid halv 7.... så sov till nio och då var jag redan ganska mycket försenad så stanna hemma.

Men nu blir det frulle, skriver senar! Jah ska skriva senare!!



Skolan

Siter nu i skolan och ska snart ha datakunnskap. Efter skolan bär det av hem. Sen i kväll ska vi in till stan till rix fm festivalen. Det blir nog kul, ska ju in me curri och tessan och nu när tessan är me så vet man ju inte vad som händer,... haha! Men det blir kul. Asså det är ju ganska många gay (inget imot bögar) artister men EMD är ju där och måns och det är ju inte musiken man vill höra det är ju ansiktet man vil se. Haha, utseende fixerad...!

Men nu ska jag in på lektion. Hörs senare<3



kommer du ihåg cuirr!....

Tisdag

SKa försöka skriva igen. För när jag inte skriver så vet jag massor jag kan skriva och när jag väl ska skriva så bah försvinner allt lixom,......


RSS 2.0